ECOLOGIE & GEZONDHEID

Ecologie en gezondheid

BEET Boetiek verenigt het beste van twee werelden.

Zoals peper en zout staan ook ecologie & gezondheid voorop bij ons. We delen allemaal de maatschappelijke verantwoordelijkheid om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Wij willen hier ook ons steentje voor bijdragen door duurzaamheid voorop te stellen binnen onze boetiek. Zo zetten we heel hard in op herbruikbare of biologisch afbreekbare verpakkingen.

Dries en Annelies Boetiek Beet

Join the BEET team!

Verder draait alles bij ons rond versheid en puurheid om een kwalitatief, ambachtelijk product te bekomen. Hier gaat ook gezondheid mee gepaard. We willen dagelijks klanten activeren om een gezonde levensstijl aan te nemen. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Zo haalt u net dat tikkeltje meer energie uit uw dag.

Ecologie en gezondheid

lunch

een (h)eerlijke keuken

Eerlijk, puur en vers… dat zijn de kernwoorden in de keuken van ’t Withof. Met verse, pure ingrediënten bereidt onze chef dag na dag de lekkerste gerechten, met passie voor smaak en oog voor detail. Vaste waarden uit grootmoeders keuken krijgen een verrassende upgrade en pasta’s, salades en tapas geven we een eigen twist.

“Van snelle hap tot uitgebreid tafelen, in ’t Withof verrassen we je keer op keer met volle smaken in een origineel jasje.”

zoete verwennerij

ook voor bedrijven

Ook voor zakenlunches kan je in ’t Withof terecht. Naast een ruime keuze à la carte gerechten of de daglunch kan je rekenen op een snelle en correcte service!

reserveer je tafel

Reservaties van groepen (+10 personen) gebeuren telefonisch
via het nummer 051 81 04 70