ABOUT

Dries en Annelies Beet Boetiek

Gebeten door lekker eten.

Vijf jaar terug zijn we gestart met ons ondernemersavontuur in Wingene. Om onze ambities kracht bij te zetten verhuisden we 2 jaar geleden naar een eigen locatie in Zwevezele, deelgemeente van Wingene. Samen met ons team van vaste medewerkers, flexi’s en jobstudenten geven we elke dag het beste van onszelf om onze maaltijden tot bij de klant te krijgen. We verdelen onze maaltijden momenteel in Wingene en omstreken via onze webshop en maaltijdenautomaten aan zowel particuliere als professionele klanten.

Dries en Annelies Boetiek Beet

Join the BEET team!

In ons eigen BEET Atelier in Zwevezele wordt alles minutieus voorbereid in de beste hygiënische en organisatorische omstandigheden om u daarna in de BEET Boetiek in alle openheid & gastvrijheid te mogen verwelkomen. We stellen graag ook alles in het werk om u te adviseren en te informeren over de filosofie en bestanddelen van onze gerechten.

Bij BEET gaan we elke dag voor gezonde, dagverse  én lekkere gerechten.

Tot snel in onze BEET Boetiek!

Muffin Beet

ontbijt

een heerlijke start van de dag!

Wat smaakt beter op een druilige namiddag dan een heerlijke pannenkoek of wafel? En hoe kan je genieten van een ijsje of gebakje vol smaak op een zomers terras…? In ’t Withof weten we elke zoetebek het jaar rond te verwennen!

kies uit één van onze ontbijtformules

reserveer je tafel

Reservaties van groepen (+10 personen) gebeuren telefonisch
via het nummer 051 81 04 70